Doneer en steun Moskee TAQWA Culemborg

CurrencyBedrag

Steun ons

Steun ons en steun daarmee jezelf! Lever ook je bijdrage aan de realisatie van de nieuwe Moskee Taqwa te Culemborg De Nederlandse Islamitische vereniging Taqwa is al langere tijd aanwezig in Culemborg. Het is nu dan ook tijd voor een nieuwe moskee. Lever daarom ook een bijdrage an de realisatie van de nieuwe moskee te Culemborg.

مثل الذين ينفقون اموالهم في سبيل الله كمثل حبة انبتت سبع سنابل في كل سنبلة مائة حبة والله يضاعف لمن يشاء والله واسع عليم

De gelijkenis van degenen die hun bezittingen op de Weg van Allah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel die zeven aren voortbrengt, in iedere aar zitten honderd graankorrels. En Allah vermenigvuldigt voor wie Hij wil en Allah is Alomvattend, Alwetend.
De Koran - Soerah (2) al-Baqarah [aayah 261]

Waarom doneren

De reden dat wij vragen om uw donaties is om ons bestaan als vereniging en Moskee te kunnen voortzetten. Zoals u wellicht weet krijgen wij geen subsidie en zijn wij dus geheel afhankelijk van de giften en donaties van de vrijgevige mensen zoals u. Bovendien, zoals de overleveringen ons leren, is het geven van een donatie aan een Moskee een daad waar Allah tot oproept. Een daad die door Allah beloont wordt.
Een daad waar Allah tevreden over is. Elke uitgegeven euro zal met veelvoud beloont worden.

Open chat
As-salaamu ‘aleikum,
Hoe kan ik je helpen?