LID WORDEN

Leuk dat je lid wilt worden van ons Islamitisch centrum Taqwa te Culemborg! Schrijf je in met onderstaand formulier en we hopen je snel in de moskee te kunnen verwelkomen! Na je inschrijving krijg je van onze secretaris een welkomstmail met jouw lidmaatschapsnummer.

Wat betekent het lid zijn bij vereniging Taqwa te Culemborg?

Jouw inschrijving maakt jouw hele huishouden lid van Taqwa. Als lid van Taqwa kan je profiteren van allerlei voordelen. Uiteraard betaal je als lid contributie (chart) met geld waarmee je door Allah begunstigd bent. Door je geld uit te geven op de weg van Allah swt waaronder de chart aan de moskee, ben je begunstigd om uit te geven voor één van Zijn Huizen. Bovendien zal je rijkdom daardoor nooit afnemen.

Naast deze grote gunst op de weg van Allah is er een aantal andere voordelen dat het lidmaatschap bij Taqwa met zich meebrengt. Als lid van Taqwa;

  • steun je Taqwa in haar groei als vereniging;
  • bouw je binnen de vereniging aan een islamitische gemeenschap met een eigen identiteit binnen Culemborg en omgeving;
  • heb je gereduceerde tarieven voor verschillende activiteiten (waaronder ook onderwijs);
  • word je uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering (ALV) waar je op de hoogte wordt gebracht van de ontwikkelingen binnen de vereniging en je mee mag denken, praten over actuele onderwerpen die de vereniging aangaan;
  • heb je voorrang boven niet-leden bij verschillende activiteiten zoals het inschrijven van je kinderen voor onderwijs binnen Taqwa. Wel hanteert Taqwa vanwege de capaciteit een maximum aantal kinderen per onderwijsaanbod. Wanneer het maximum is bereikt, kan je je kind op de wachtlijst zetten.
  •  

Verplichting
De juridische structuur van Taqwa is de vereniging. Leden betalen contributie om de vereniging draaiend te houden. Leden hebben invloed op het beleid van de vereniging via de algemene (leden)vergadering (ALV). Taqwa ontvangt naast de contributies geen andere inkomsten en is volledig onafhankelijk en autonoom.

De contributie bedraagt €120,- per jaar met ingang van je inschrijfdatum.

Open chat
As-salaamu ‘aleikum,
Hoe kan ik je helpen?